Om vores Hosteria…


Lidt om vores hyggelige Hosteria…

……det er forunderligt at finde autentisk smag fra Emilia Romagna på Helnæs, et sted så langt væk og så anderledes, det er en lille smule magi, som vi har skabt…

HOSTERIA EMILIANA er en lille restaurant, hvor I kan smage typiske retter fra Emilia Romagna, en region som er kendt verden over for sine motorcykler og kulinariske oplevelser.

Emilia Romagna er hjemstedet for fremragende biler og italienske motorcykler som Ferrari, Lamborghini, Maserati, Bugatti, Zonda, Ducati … men er først og fremmest kendt for sit køkken, en tradition der fører os 800 år tilbage i tiden hvor tortellini, lasagna og pasta (lavet med æg) fødtes.

Det er området med de unikke produkter som parmaskinken, parmesanost, balsamico fra Modena (Spilamberto) og den mousserende vin Lambrusco.

I 2013 er vi flyttet fra Italien til Helnæs, vi har taget et stykke af Emilia Romagna med os og har oprettet vores lille ”Hosteria”, hvor -håber vi- I kan føle jer hjemme.

Fra vores menu kan I vælge mellem få retter, men alt er  hjemmelavet og kun med de bedste produkter som vi selv får sendt hjem direkte fra små producenter i Emilia Romagna, venner som vi kender gennem mange år.
Hosteria Emiliana går ikke på kompromis og ændrer aldrig på familiens opskrifter, Valentina, der er ansvarlig for køkkenet, er vokset op  sammen med sin farmor der har medvirket som ”rezdore of Italy” (matriark) ved Slowfood Italien.

I vores Hosteria har vi plads til ca. 25 personer og det vil glæde os at have jer som gæster til aftensmad, eller at kunne byde jer paa et glas vin medens I nyder en brunch baseret på de bedste ”salumi” fra Emilia Romagna…

 

Obs!

Hosteria Emiliana ligger på vores Lodge (www.denmarkfishinglodge.com), hvor vi har 12 sovepladser med private badeværelser. Her er det det er muligt at overnatte og holde ferie eller blot tage en weekendtur og opleve skønne Helnæs og samtidig nyde godt af vores køkken og gode vine.